pühapäev, 9. veebruar 2014

Kaltsukatuur vol. 2

Jätkan kaltsukast ostetud mähkmete piltidega. Seekord firmamähkmed :)
Myllymuksuti koduleht
Ülemised, roheline ja punane, on Myllymuksuti taskumähkmed. Alumine punane sama firma mähkmekate. Suuruseks 10-15 kg. Kõiki on väga palju kasutatud. Paarist kohast õmblused natuke hargnenud aga muidu tunduvad täiesti kasutuskõlblikud. Rohelisel taskukal on sisemiseks õhem materjal, punasel paksem. Tundub, et tegu on puuvillase või mingi seguga, igatahes mitte mikrofliisiga.
Pildil on kokku 7 Imse Vimse Soft mähkmekatet (3-6 kg) ja 8 vastsündinu suuruses flanellist kontuurmähet. millest viiele on kinnitamiseks krõpsud lisaks õmmeldud. Mähkmekatted on väga heas seisukorras, vaid mõnel on äärekant pesuga veidi tumedamaks tõmmanud. Kontuurmähkmetel kasutamisest mõned topid aga muidu täiesti plekkideta.
Koduleht (riidest mähkmeid kodukal enam pole)
Muumi sisemähe on üks mu väärtuslikumaid (sentimentaalselt) leide. Tegu on mähkmepükstega, millel pole vettpidavat kihti, kuid on tasku lisaimu jaoks. Pealmiseks materjaliks on paksem veidi veniv kangas (70% bambus, 30% puuvill) ja sisemine paksem fliis (100% polüester). Imavuseks on pealmise kihi külge õmmeldud mitmekordne ristkülik (tundub, et samast kangast mis pealmine kiht). Tegu on M suuruses mähkmega kuigi kilosid pakkuda ei oska, sest krõpsud on väga lühikesed ja jäävad rohkem puusadele. Mähe ise on imepehme ja mõnus!
Jällegi oli algselt mähkmekatteid rohkem, üks (Soft) sai Elenile. Pildil aga on 2 Imse Vimse Organic Cotton (orgaaniline puuvill) mähkmekatet. Suurusele 7-10 kg. Äärekandid veidi tumedamad aga krõpsud peavad veel hästi.

Kommentaare ei ole: