neljapäev, 16. veebruar 2012

Kust otsida infot mähkmete kohta?

Riidest mähkmete valik on vaieldamatult kõige suurem interneti poodides. Eriti hea selle juures on see, et saad kodust lahkumata võrrelda erinevate mähkmete hindasid. Aga kahjuks jääb tihti pildist ja sinna juurde kirjutatud jutust väheks. Rääkimata sellest, et e-poodide tooteinfo on ka vahest puudulik. Kas osta põrsas kotis ja loota parimat? Kust otsida infot silma jäänud mähkme kohta?

Tootja koduleht - Kuigi tootja kodulehelt leiab kindlasti ainult kiidulaulu oma toodetele, peaks see olema ikkagi esimene koht, kust infot otsida. Lisaks (loodetavasti!) asjalikule kirjeldusele ning piltidele, leiab sealt ka pesemisjuhiseid, kasulikke nippe ja nõuandeid.

Tutvustav video - Ka piltidest võib väheks jääda, et täpselt mõista mähkme olemust. Selle vea parandab Youtube. Seal on üleval palju mähkmete tutvustusi/arvustusi. Märgin eraldi ära mõned kasutajad, kes video-arvustustega tegelevad:
http://www.youtube.com/user/ClothBottom
http://www.youtube.com/user/ClothDiaperChannel
http://www.youtube.com/user/kdhoney1

Kasutajate arvamused - Kui täpne pilt on silme ees, milline huvipakkuv mähe välja näeb, siis peaks uurima, mida kasutajad sellest arvavad.
http://dirtydiaperlaundry.com/ (k.a video arvustused)
http://www.diaperpin.com/ (emad saavad kirjutada oma arvamuse ja anda hinnangu mähkmetele)
http://paddedtushstats.com/ (pildid, videod ja ankeetide põhjal tehtud statistika)
http://allaboutclothdiapers.com/
http://www.theclothdiaperwhisperer.com/
http://www.babiesnappies.co.uk/

Lõpetuseks, kuigi tegelikult teevad seda kõik kõige esimesena, on GOOGELDAMINE!

Kommentaare ei ole: