esmaspäev, 31. detsember 2018

Aasta 2018

Jälle üks aasta kohe läbi... Täitsa häbi, et pole jõudnud üldse blogisse kirjutada. Ometigi on teemasid (endiselt) küll, uusi mähkmeid ning sidemeid katsetasin jne - minu üheks uue aasta lubaduseks on, et kirjutan tuleval aastal vähemalt 6 postitust. Keskmiselt 1 postitus kahe kuu jooksul. Sellega peaksin hakkama saama küll :D
Aga tahtsin rääkida hoopis Facebooki grupist Riidest Mähkmete KKK. Nagu allolevalt graafikult näha siis on grupi liikmete arv aastaga üle 2,5 korra tõusnud. Mitte küll tänu minule vaid teistele usinatele blogijatele.

Liikmete arv 31.12.2017-27.12.2018
Näiteks sai lõppeval aastal riidest mähkmetest lugeda Lilli blogist https://filtritablogi.com/, Beriti blogist https://lifeatlucky13.com/ ning isegi Malluka blogist https://mallukas.com/. Mallukas on varemgi riidest mähkmetest kirjutanud aga seekordne postitus tõi gruppi hulganisti uusi liikmeid, seepärast väärib eraldi ära mainimist. Ka ajakirjanduses olid riidest mähkmed teemaks - Ester kirjutas Delfisse asjaliku artikli "Keegi ei rääkinud, pidin ise avastama: riidest beebimähkmetega hoiab kokku tuhat eurot ning need on nii nunnud!".
Ma kindlasti ei jäta kõike ainult Facebooki jaoks. Pikemad arvustused ja arutelud on ikka blogi teema. Proovin tublim olla :) Kuid kõik, kes näoraamatu kasutajad on ning keda teema vähegi kõnetab, siis kutsun grupiga liituma. Oleme kõik sõbralikud, aitame nõu ja jõuga ning riidest mähkmete järelturg on ka täiesti arvestatav! 

Meeleolukat aastavahetust ning kordaminekuid uuel aastal!

Katariina


Kommentaare ei ole: