laupäev, 24. märts 2012

Tule osale mähkmerekordi püstitamisel!

Võibolla on tähelepanelikud juba märganud, et blogisse on ilmunud uus lehekülg ja ka sekundeid loendav kell. See on seepärat, et korraldan Eestis Guinessi Rekordi püstitamise ürituse Great Cloth Diaper Change. Eesti ürituse kohta info leiab lehelt GCDC 2012.

Ürituse info alles täieneb aga eelregistreerimine on avatud :)

5 kommentaari:

Teejahtub ütles ...

Vahva algatus -- sobib Maa päeva tähistamiseks eriti hästi:) Lugesin reeglid läbi ja kuigi me tulla ei saa, sest meie kolmekuune magab sel kellaajal juba, tekkis paar küsimust - äkki tead seletada?

Miks laps peab olema vähemalt 99,1 cm pikk? Nii kummaline nõue.. Ja miks peab kasutama poest ostetud mähet - miks isetehtu ei sobi? -Mina näiteks kasutan ainult enda tehtud mähkmesisusid, katted on küll poest, aga reeglitesse me justnagu ei mahuks siis. Mis selle reegli eesmärk on, tead sa?

Liis ütles ...

Halb sõnastus, laps peab olema ALLA 99, 1 cm. Aga see poemähkmete reegel on mulle ka kummaline.

Teejahtub ütles ...

Oi, on jah 99,1 või vähem - ma lugesin kuidagi täpselt vastupidi välja. Heh. My bad.

Katariina ütles ...

Kahjuks ei oska kommenteerida, miks ei või kasutada ise tehtud mähet. Kui kuskilt selle kohta mingi selgituse leian siis annan teada :)

Liis, eelregistreerimine nüüd töötab! Panin enne vale lingi.

Katri ütles ...

Väga lahe üritus. Eks ta mõnes mõttes ju naljakas ole, aga laiemalt avalikkusele riidest mähkmete olemasolu teadvustamiseks hea viis.

Hea meelega osaleks, aga sel kuupäeval vaja kindlasti lõuna-eestis olla. Hoian siis niisama pöialt ja loen põnevusega tulemustest.