laupäev, 12. oktoober 2013

Hüppan korraks läbi...

Tere ilusat sügist kõigile!

Mõnusalt soe, kuiv ja värviline sügis, eks ju? Sügis on mu lemmik aastaaeg ja naudin praegust ilma täiel rinnal. Õnneks ei ole porine kah!
Nagu näete siis muutsin blogi väljanägemist. Pruun tundus kuidagi liiga tume... Nüüd sai jällegi parajalt sigri-migri ning värviline aga mulle täitsa meeldib :) Eks talvel jälle vahetan.
Uuendasin linke. Muidugi mitte kõiki linke, mida olen blogi tekstides kasutanud. Vaid esilehe linke ja ka lehekülgedel (Kust osta? Tee-see-ise jne) olevaid. Kui kuskil on veel eksitavaid või lausa katkiseid linke, andke palun teada.
Mõtlesin, et jõuan täna ka paar postitust kirjutada aga linkide kontrollimine ja blogi välimuse sättimine võttis nii kaua aega, et enam ei jaksa silmi lahti hoida. Üritan lähiajal paar vana võlga tasa teha ja siis vaatab, mis edasi...

Toredat nädalavahetust!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kiire küsimus, et millist sisemust sa soovitad? mul plaanis sunbaby lehelt kunagi tellida aga ei tea mis sisemust valida.
Ja mis sa arvad sunbaby'dest?
Ja btw, jumaldan su blogi!

Katariina ütles ...

Tere!
Vaatasin Sunbaby'de kodulehte - tõsiselt vahvad kangad! Endiselt ei ole väga hea mõte armsaid mähkmeid mulle näidata :D
Igatahes, lugesin kodulehe infot ja otsisin netist kasutajate arvamusi. Nagu ikka Hiinas valmistatud mähkmete puhul, on arvamusi seinast-seina. Asjalikust kodulehest ja nö isiklikust suhtlemisest hoolimata mähkmete kvaliteet kõigub! Kummaline, et ei saa vähem kui 6 mähet osta...
Kõige rohkem meeldib mulle nende mähkemte juures see kolmas trukk. Nii hoiab mähe kenasti ümber kintsu.
Sisudest, hmmm... Arvustusi lugedes jäi silma see, et sisud on õhukesed. Võibolla on neid nüüd muudetud, kes teab. Igatahes soovitaksin bambusest sisusid. Ikkagi looduslikum kui mikrokiud ja ei kaota ajapikku imavust. See combo-variant tundub muidugi ka huvitav...
Lisan teistele lugejatele kodulehe aadressi ja kommentaarid Diaper Pin'st:
http://sunbabydiapers.com/
http://www.diaperpin.com/diapers/cloth_diaper_review.asp?ID=2364
Aiäh heade sõnade eest! Üritan end ikka tagant utsitada ja edasi blogida. On ikka üht teist veel jagada ;)

Anonüümne ütles ...

Ma just mõtlesingi, et kas saab neid üldse võrrelda nt bumgeniuse või mõne muu kallima tootega. Hind on ju sunbabyl märgatavalt odavam.

Tahaks ka ikka riidest mähkmeid kunagi kasutama hakata kui titendusega uuesti tegelema hakkame aga see alustamine tundub nii raske. Just slp, et ei tea milliseid osta. Kõik arvamused on igal pool nii erinevad.

Esialgu meeldisid mulle bumgeniused aga hind on nii krõbe...

Katariina ütles ...

Kindlasti ei anna odavaid hiinakaid võrrelda bumGeniustega. Bränditooted on ikkagi kindla kvaliteediga. Hind on muidugi parajalt krõbe jah - nimi ju maksab :) Aga soovitan vaadata Soome e-poode. Sealt leiab vanemaid mudeleid täitsa normaalse hinnaga.
Aga et riidest mähkmetest maiku suhu saada, kõlbavad ka hiinakad väga hästi. Mina kaugelt tellimisega ei viitsi vaeva näha (kuigi, ebay'st saab hiinakaid väga odavalt) aga meil osta.ee's on ka vahelduva eduga päris hea valik :) Soovitan ikka proovida!