teisipäev, 24. mai 2016

Minu kõige suurem hirm

Katsikulised on toredad. Saab süüa, head seltskonda nautida ja... kingitusi. Kingitusi mina aga just kardan. Kuigi paljud teavad, et riidest mähkmeid kasutan, ei korruta ma seda koguaeg ja nii võibki juhtuda, et külalised tulevad suure paki mähkmetega. Sest need ju kuluvad nagunii ära! Minu kõige suurem hirm on, et tuuakse pakk Pamperseid... Õnneks ei ole ühtki mähkmepakki meile toodud. Tahan hoopis uhkustada kingitustega, mille üle iga riidemähkija võiks õnnelik olla.
 Elen tõi kingi juba sünnitusmajja - Purelani salvi ja Lorita meriinovillased püksid (art.1104). Olin siiani kasutanud helladele rinnanibudele ainult Bepanthene salvi aga soovitan soojalt ka Purelani proovida - tõesti aitab! Lorita püksid lanoliinitasin korralikult sisse, nii et jäid veidi rasvased. Ka peale teist pesu Ulrichi villašampooniga, on need endiselt pissikindlad (enam mitte küll nii rasvased). Pildil on imavaks mähkmeks all snappyga kinnitatud Bambino Mio prefold. Koos Mioboostiga olen seda kooslust katsetanud ka öösel. Öisest mähkimisest teen kindlasti eraldi postituse :)
Meheõelt saime Mayeri pesugeeli ja 3 suurt flanellmähet/linakest. Kuna mina panen titale diivanile või voodikatte peale alati puhta linakese alla siis need on meil tihedas kasutuses. Hiljem saab neid ka mähkmena kasutada. Ja vaadake kui vahvad öökullid seal peal on!
Et ülejäänud külalised end kehvasti ei tunneks, siis mainin ära, et saime ka riideid ning mänguasju. Mille üle oleme sama õnnelikud :)

4 kommentaari:

karina ütles ...

Tundub, et te perele võib õnne soovida uue liikme ja riidemähkmekasutaja saabumise puhul? Õnnesoovid!

Katariina ütles ...

Aitäh, aitäh :) No jaaa, õnne läheb alati vaja!

ellika ütles ...

Sain ka kingituseks villased mähkmepüksid. Enne kasutamist on vaja neid siis lanoliinitada? Mul kidus Purelan. Kas sellega saab ka? :D

Katariina ütles ...

Kõik püksid, mis on tehtud töödeldud villast, vajad enne kasutamist lanoliiniga töötlemist. Sinna alla siis ei kuulu vaid villaheidest (käsitsi) kootud villapüksid :) Purelan on küll 100% lanoliin aga villapükste töötlemiseks see pole mõeldud, pealegi on see meeletult kallist. Soovitan osta ikka lanoliini, mis on mõeldud ekstra lanoliinitamiseks. Seda saab osta looduspoodidest (nt Ulrichi või Disana toodetud).