kolmapäev, 23. november 2011

Mayeri pesugeelid

Proovisin ära Mayeri mõlemad pesugeelid - Sensitive ja Colori. Mõlema puhul meeldib see, et pesule lõhna ei jäta. Olen juba harjunud lõhnatute pesuvahenditega kuigi nüüd kui toas pesurestil kuivatan siis võiks pesu lõhnata ka. Õues kuivades jääb mõnus värske õhu lõhn külge :)
Mayeri pesuvahendid on biolagunevad, ei sisalda tseoliite ega fosfaati. Eespool olevatelt linkidelt saab isegi ohutuskaarti (Material Safety Sheet) lugeda. Kui loodusliku toodetega täpselt tegu on, ei oska öelda aga igatahes etemad kui enim levinud pesuvahendid (Bonux, Ariel, Tide jms). Ja koostiselt sobivad riidest mähkmete pesemiseks.
  • Õrnalõhnaline
  • Sensitiivne
  • Fosfaadivaba
  • Tseoliidivaba
  • Biolagunev koostis

  • Õrnalõhnaline       
  • Fosfaadivaba        
  • Tseoliidivaba        
  • Biolagunev koostis


Minu kogemus: Mingit erinevust pesemise osas ma ei täheldanud. Mõlemad pesugeelid pesid minu pesu puhtaks. Aga olen kuulnud, et mõnel on jätnud mähkmed pissilõhnaliseks, mis tegelikult ei tähenda, et pesu poleks puhas. Üldiselt jäin Mayeri pesugeelidega rahule.
Ainsaks miinuseks ja ka põhjuseks miks ma neid enam võimalusele ei osta, on see, et liiga kiiresti saavad otsa. Pudelid on 1 liitrised aga doseerida tuleb 2-3 korgitäit. Ennem kui arugi sain, oli juba pudel tühi!

Hind 1 L € 3,08* - ühe pesukorra hind € 3,08 / 13 = 0,237

4 kommentaari:

Kreete ütles ...

uuuuh, 2-3 korgitäit on PALJU! mina panen nii natuke üle poole korgi (maksimum 1 korgitäis) ja mul on ka pesu alati puhas :) ja meil on kare vesi kah takkapihta.
mul pesi kunagi marlid ilusasti pissilõhnavabaks ka sama kogusega.

Katariina ütles ...

Minu arust ka palju kuigi pudelil nii kirjas. Panin tavaliselt masinasse 1,5 korgitäit (õue/tööriiete puhul rohkem). Vähemaga ei julgenud :D

Anonüümne ütles ...

Mayeri Sensitive geelist on olemas ka 1,5l pakend (ei teagi kuidas seda nimetama peaks, igatahes mitte pudel :D) ja selle sisu on kontsentreeritum. Kui liitrise pudeli peal on kirjas, et masinatäiele 80ml-i, siis sellel "täitepakendil" on masinatäiele 40ml e 1 korgitäis :)

Anonüümne ütles ...

Olen seda sensitive'i nüüd ise juba üle aasta kasutanud ja ainsad asjad, mida puhtaks ei saa on mehe padjapüürid :S Need on jäänud rasvaseks. Viimati hõõrusin enne pesu sapiseebiga kokku ja panin veidikeseks likku. Laiguti said padjapüürid isegi puhtaks - järgmisel korral seebitan hoolsamalt :) Arieli veel ostma ei hakka! :P

PS mähkmed pole küll KUNAGI haisema jäänud! :)