pühapäev, 27. november 2011

Siis kui aega üle on...

...(ehk siis kui endale aega võtan) istun ma arvuti taha ja viskan pilgu peale, mis blogi-maailmas toimub. Blogid on sõltuvust tekitavad! Lisaks sellele, et kulutan väärtuslikku aega blogi kirjutamisele (ja uskuge mind, ühe postituse kirjutamiseks ning info/linkide jms otsimiseks kulub omajagu aega), hoian veel silma peal mõnel eestikeelses blogil ja ühel ingliskeelsel.
  • Katri koduõppe blogi - http://koduoppur.blogspot.com/ - põnevat ja tarvilikku lugemist igale koolilapse vanemale. Mainimata ei saa jätta Katri pisi-beebit, kes on 100% riidest mähkmetes ning öösiti magab üldsegi mähkmeta (sildid: mähkmed ja beebi)). Super!
  • Roheline nurgake - http://rohelinenurgake.blogspot.com/ - tutvustab laste- ja loodussõbralikke tooteid. Lisaks veel veidi juttu riidest mähkmetest (nt Pop-In Dream Dri arvustus).
  • Tikri Päevaraamat - http://tikrike.blogspot.com/ - lihtsalt põnev lugeda (ja natuke leiab sealt ka riidest mähkmete juttu). Tegelikult on mul veidi häbi, et seda loen... Me pole päris elus tuttavad ja tunnen nagu topiksin oma nina teise ellu. Aga ta kirjutab huvitavalt argipäevastest asjadest (ning ökoelust) ja uudishimu pole ju patt. Või kuidas :D
  • All About Cloth Diapers - http://allaboutclothdiapers.com/ - ainuke ingliskeelne blogi, mida jälgin. Palju põnevat mähkme-juttu ning kasulikku infot. Mõned minu postitused on Autumni blogist inspiratsiooni saanud. Küll aga ei saa kõike üks-ühele võtta, sest erinevus meie ja ameeriklaste riidemähkmekultuuri vahel on suur.

1 kommentaar:

tikker ütles ...

no kuule :D kui ma tahaks kirjutada ainult tuttavatele, siis ma kirjutaks kinnist blogi. mulle meeldib, kui teised minu blogist midagi kasulikku leiavad. või lihtsalt meelelahutust. minu jaoks on palju motiveerivam kirjutada suurele seltskonnale :D rääkimata kõigist toredatest tutvustest, abist ja kasulikust nõust, mida ma tänu blogile saanud olen...