esmaspäev, 7. november 2011

Sõltuvus või valmistumine tulevikuks?

Hiljuti olen soetanud mõned pisikesed mähkmed, sest poisile pole mõtet enam mähkmeid osta. Head pakkumist nähes ei suuda ma ennast tagasi hoida (Osta ära! Tulevikus võib vaja minna. Osta, osta!). Mul on ilmselgelt mähkmesõltuvus :D
Ostsin kaks 0 suuruses (st vastsündinule) mähkmekatet - Stacinator So Simple Diaper Cover ja TotsBots Tots Wrap. Stacinatori kate on trukkidega, soonikuks mõnusalt pehme ja veniv fliis. Tundub, et see ei jäta küll ühtki ranti! PUL on veidi kange kuid mitte häirivalt ning ei krabise. Kate on ideaalne mähkmepükste peale, sest see on kõrge ja piisevalt lai.
Tots Wrap on hästi pehmest PUL'ist, mis venib igas suunas. Kasutuskogemust mul pole aga katsudes pakub küll kõva konkurentsi Imse Vimse pehmele mähkmekattele. Sellel on ka viies krõps ehk siis peaks sobima ka päris pisikesele. Tabeli järgi sobib 0 suurus kuni 5,5 kg kuid läheb veel nibin-nabin mu pojale jalga. Aga kuna kate väga hästi ei istu siis soovitan ikka pisemale :)
Siis on mul oma järge ootamas posu 3-6 kg Imse Vimsesid. Esimese komplekti (2 katet + 4 kontuurmähet) ostsin osta.ee'st uutena. Pool sellest läks sõbranna pojale katsikukingiks. Teise komplekti (1 kate + 4 kontuurmähet) sain 30 sendiga kaltsukast. Neil silte küljes polnud aga kasutusjälgi ka mitte. Kui need ongi kasutatud siis tõesti väga vähe.
Foorumi-kambaga tellisime ebay'st Imse Vimse kuivahoidvad lapid. Neid saaksin poisiga ka kasutada aga ei taha potil käimist häirida. Pealegi on ta mähkmega ainult kodust väljas ning une ajal.
Lapid on tehtud polüestrist. Väljanägemiselt meenutavad natuke coolmaxi. See on see kangas,  mida kasutatakse spordiriiete voodrina. Hästi õhukesed ning väiksemad kui mähkmepaberi üks tükk. Põhimõte aga sama. Pakis on neid 2 tükki.
Veel ostsin 2 Ruskovilla marlit ja Disana flanellist 40x40 mähet. Disana oma on imepehme aga peale ühte pesu läks kohe topiliseks. Pehmust see küll ei vähendanud :)
Ruskovilla marlid õnnestus korra ära proovida. Mõõtudelt on need mõnusalt suured. Eriti meeldib mulle see, et saan origami voltimist teha nii, et keskele jääb korralikult paks osa. Imavuselt on ka kõvasti paremad kui Kreenholmi marlid.
Jaana käest ostsin 4 (Kreenholmi?) krõpsuga kinnitatavaid mähkmepükse. Ka suurus 0 aga nagu pildilt näha siis palju suuremad kui 3-6 kg Imse Vimse kontuurmähkmed. Katsetanud pole aga katsudes pehmed ja tunduvad, et ka imavad normaalselt. Paksuselt muidu sarnased Imse Vimse omadele.

HOIATUS: RIIDEST MÄHKMED TEKITAVAD SÕLTUVUST! :D

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sul on tõesti sõltuvus! :) ...või jätad Sa midagi rääkimata, et nii pisikesi mähkmeid ostad :P :))

Aile

Anonüümne ütles ...

Isegi minu vee kvaliteediga Disana 40x40 on jäänud pehmeks! Topiline jah, aga see on selline mitte häiriv topilisus..nagu oleks kohev :) Ruskovilla kusjuures samuti endiselt pehme. Hämmastav! Ma olen rahul :D

Jaana