kolmapäev, 18. juuli 2012

Pakk haisvaid mähkmeid

Kõik teavad, et riidest mähkmed haisevad. Haisevad kui lapsel jalas on. Haisevad vannitoas, pesunööril, sahtlis. Terve ilma haisutavad täis. Eks ole? ;)
Kui ostad pabrmähkmeid siis ootad, et pakist tulevad välja sanitaarselt puhtad ja lõhnavabad mähkmed. Kui Sa just ei ostnud Pamperseid. Need haisevad juba aastaid. See on üks põhjuseid, miks mina neid kunagi ei ostnud.
Paar päeva tagasi sain nuusutada jubedalt lõhnavaid Liberoid. Vuihh! Pakki avades oli olnud lõhn täiesti hingemattev aga ka mõned päevad lahtiselt toanurgas seisnud pakist võetud mähkmed haisesid tugevalt. Meenutas kummi ja plastiku töötlemise (põlemise?) haisu. Õde keeldus lapsele neid mähkmeid allagi panemast (uudis, mis minu kõrvu hellalt paitas, sest selle võrra kasutas ta rohkem riidest mähkmeid).
Aga mida peale hakata ilmselgelt "valesti" haisevate mähkmetega? Aasta lõpuni on Liberol käimas kampaania "Veendu kvaliteedis või raha tagasi". Selle käigus on õel võimalik saada mähkmetele kulutatud raha tagasi. Huvitav, mis saab järgmisel aastal? Kas siis saab ka raha tagasi?
Maaletooja sõnul süüdistab tootja kilepakendi trükivärvi, mille lõhn on läbi kile mähkmetesse imbunud. Kas selle haisu sissehingamine on ohtlik? Kas Pampersite hais tuleb ka kilepakendi trükivärvist?
Igatahes on tore kui tootja võtab vastutuse ja praakmähkmed välja vahetab/kompenseerib. Loodetavasti on ka teiste mähkmebrändide maaletoojad sama mõistvad.

Maaletoojad:
Libero Jungent Estonia OÜ
Pampers P&G Estonia


NB! Täiendan maaletoojate nimekirja kui vastava info leian :)

8 kommentaari:

tikker ütles ...

Mh, ma ostsin ka viimati paki Liberosid, sest öösel ma selles vanuses lastele enam riidekaid alla ei topi (SEE HAIS on hommikul veel jubedam), muul ajal käivad potil. Tavaliselt toon Prismast Natysid, aga ei sattunud Tallinna, Muumid on jube kallid, muid öko püksmähkmeid Pärnus pole. Libero ju ka nüüd väidetavalt öko... Ütleme nii, et haisesid jah. Aga mitte nii palju, et ma oleks kasutamast keeldunud :) Natyd on igatahes paremad.

Seda ma küll ette ei kujuta, millal meie ööd ükskord mähkmevabaks saavad. Peaaegu kahesega on aega küll, aga kolmepoolene juba võiks ju...

Hää küll, ei muretse. Eks mingi hetk proovime jälle öist mähkmevabadust.

Anonüümne ütles ...

Tikker, mu peaaegu kolmepoolene hakkas kuu tagasi üleöö kuiv olema - LÕPUKS OMETI. A ma olen hambad ristis teda pissitanud öösiti ja hommikul siis voodilinu pesnud, kui ära väsisin, siis panin ööseks potitreeningupüksid (hoidsid suurema kahju ära) või kõige suuremad ImseVimse AIOd - seda kõike muidugi salaja siis kui laps magas juba. :P Pooleteisene magab öösel ühe sisuga taskumähkmega või isegi viimasel ajal ka potitreeningupükstega, sest keeldub mähkmetest (ja tegelt ka neist pükstest) - õnneks pissib öösel umbes korra. Küll ükskord saad ka Sina kuivi hommikuid nautida :)

Anonüümne ütles ...

Hmmm, ma olen ostnud nii Pamperseid, Liberoid, Huggiseid, Muumisid - ja seda kurikuulsat haisu pole ma veel tundnud. Minu ninas viga? :) A ile

Katariina ütles ...

Ikka sinu viga jah, Aile :)

Aga kas tõesti pole Pampersitel teistsugust lõhna kui Libero mähkmetel? Mina olen 1-2 pakku ära kasutanud ja haisesid ikka hoopis teistmoodi, eriti kui laps oli sinna pissinud :S Vastik!

Anonüümne ütles ...

Mina ei tea...ma pole midagi nii meeletult ja jälki tundnud, et kasutada ei saaks. Ja ometi olen ma lõhnafriik... aga ju mul siis lihtsalt "vedanud" nendega! :) A ile

Anonüümne ütles ...

Pampers on tõesti rõve oma wc-värskendi lõhnaga!

Anonüümne ütles ...

Ma ei kannatanud ka Liberote ja Pampersite lõhna ja ostan seepärast odavaid Rimis müüdavaid mähkmeid, pisikesed pakid protsendimärgiga. Need lõhnavad ka natuke, aga mitte nii häirivalt ja mis peamine, ei ärrita nahka siis, kui olude sunnil kauemaks alla jäävad. Riidest mähkmed muidugi ka on igapäevaselt kasutuses.

Anonüümne ütles ...

Miks teil riidest mähkmed haisevad? Meil haisesid ainult siis kui lapsel kõhk korrast ära ja siis ka ainult peale täisp***ndamist ja enne puhtaks pesemist :D Tõsi öösiti kasutasin Liberoid.
Kui enne riidekaid Liberoid kasutasin, siis oli alati päeva-paari jagu pakist välja võetud, et tuulduksid. (Pampersit polnud üldse nõus lapsele ostma. Samas, sõbranna juures sain aru, et PampersPremium on viisakam. Ka sõbrannal Itaalias reisil ostetud nö tavaPampersid olid lõhnatud) Tagasi Libero-kogemuse juurde tulles, siis kord juhtus, et neil oli jube vänge pesupulbri hais. Kahtlustasin, et kusagil laos või poes liiga lähestiku seisnud.