esmaspäev, 3. september 2012

Hea pakkumine!

ZiZu pakub head diili - FluffyFly bambusmähkmed vaid € 8,70. Tegu on bambusest mähkmepükstega, millele on vaja peale vettpidavat mähkmekatet. Lapse ärkvel oleku ajal võib ka katteta kasutada.
Kahjuks ise neid katsetanud pole ja infot on ka netis vähe. Tegu on Leedu toodanguga. ZiZu andmetel on firma spetsialiseerunud ökoloogilistele toodetele - loodetavasti on siis mähkmed valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja õmmeldud Leedus.
Andke teada, kuidas mähkmed meeldisid ka!


6 kommentaari:

Ele ütles ...

Kiitus, et oled päevakohaste pakkumistega kursis :)

Katariina ütles ...

Kiituse hoopis Katrele, kes pakkumisele mu tähelepanu juhtis, kui mu arvamust nende mähkmete kohta küsis.

Martiina ütles ...

Ma ostsin ka paar tükki, esialgu tunduvad mõnusad. Väga pehmed, imavad ka kenasti, jalakummid tunduvad just parajad. See, et llisalapid seest lahti käivad, on ka väga hea, muidu kuivaksid hiiglama kaua (bambus ju). Eks siis paistab, kuidas kaugtulemused ka olema saavad..

Liis ütles ...

Olemas, aga enne testimist tahan kodulehe jaoks ilupildid teha. ´Teisipäeval saan kätte ka Baba+Boo mähkmed, niiet varsti on arvustusi oodata,

Unknown ütles ...

ostsin ka paar mähet- olen kasutanud neid rohkem ärkveloleku ajal, sest suurem piss tuleb ikkagi läbi, aga kaka on üllatavalt hästi mähkme sees püsinud. Nüüd, kui laps on juba 5 poole kuune (u 65cm ja 8,6kg) kipuvad need mähkmed kahjuks lühikeseks jääma. Aga väiksematele soovitan!

Leelo

aniitram ütles ...

Mina olen ka juba need mähkmed kappi ära pannud, järgmist tibu ootama. Laps oli peaaegu 8kg, kui loobusin neid talle jalga venitamast. Seega suurus, mida tootja lubab, küll paika ei pea.
Aga muidu on nad head imavad mähkmed, väiksemale lapsele väga sobivad.