esmaspäev, 20. september 2010

Sissejuhatus

Tere!

Olen Katrin, noor kolme lapse ema. Kõigi oma lastega olen kasutanud pestavaid mähkmeid. Esimese tütrega päris palju, keskmise tütrega võrdlemisi vähe ja nüüd 3,5 kuusel pojal on ainult öösiti ja külas käies ühekordsed all.
Mõtlesin teha blogi pestavatest ehk mitmekordsetest ehk korduvkasutatavatest ehk riidest mähkmetest, sest eestikeelset materjali on nende kohta vähe. Samas on aina rohkem ja rohkem emasid hakanud neid eelistama. Usun, et suure tõuke selleks on andnud meie turule jõudnud erinevate firmade pestavad mähkmed. Tahangi jagada enda kogemusi ja arvamusi erinevatest mähkimise viisidest, erinevate firmade toodetest ja kõigest muust kaasnevast. Eriti just seepärast, et mäletan kui raske oli alustada.
Ma ei reklaami ühegi firma tooteid. Lihtsalt jagan oma kogemusi ja subjektiivset arvamust nende kasutamisel.
Ootan kommentaare ja kaasamõtlemist ning kui midagi keelel siis küsige julgelt. Vastan meeleldi :)

Ilusat sügist,
Katrin

3 kommentaari:

leamalle ütles ...

Tere,

aitäh selle blogi eest.
Eelmise lapsega, 10 aastat tagasi, kasutasin marlisid ainult suvel ja kui potile hakkasin harjutama, tulevase beebiga aga üritan võimalikult vähe pabermähkmeid kasutada. Aga kuna vahepealsete aastatega on erinevaid mähkmeid nii palju juurde tulnud, siis võttis kogu see mähkme-majandus silme eest kirjuks ja jalad nõrgaks. Sinu blogi on suureks abiks ja julgustuseks.
Aitäh veelkord.

Katariina ütles ...

Tere!
Väga tore, et saan abiks olla :) Mul on hea meel, et lugejaid on - tähendab, et pestavaid mähkmeid ikka kasutatakse.
Kõiki lugejaid tervitades,
Katariina

Anonüümne ütles ...

Väga äge, et lõpuks ka eestikeeles selle teema kohta nii palju infot ühes kohas koos. Enda kutt on praeguseks (1a5k) juba mähkmevaba. Aga kaks aastat tagasi oleks see blogi mul palju ajuauru säästnud :)