neljapäev, 1. detsember 2011

Tots Bots Easyfit AIO

Nimi: Tots Bots Easyfit
Tüüp: tongue style [tongue - keel; style - stiil, laad] ühes suuruses kõik-ühes-mähe.
Kodumaa: Inglismaa (UK) http://www.totsbots.com/ - Making Your Baby's World fluffier place to pee in :D
Materjal: Väljas PUL (lamineeritud polüester) ja sees kiht bambust ning kiht polüestrit (mikrokiud).
Kinnitused: Vöökoht kinnitub krõpsudega, mähkmekõrgust saab muuta trukkidega (3 rida).
Lisad: Pesukrõpsud, taskust väljakäiv imuosa (seepärast ka tongue style).

Tots Bots Easyfit on OS AIO ehk ühes suuruses kõik-ühes mähe. Vöökoht kinnitub üpris kangete (karedam pool just) krõpsudega, mis aga kinnituvad väga kõvasti. Mähkmekõrguse reguleerimiseks on ees 3 rida trukke. Kuuldatavasti sobib Easyfit enamikele lastele potitamiseni, kuigi mähe pole mähkmekõrguselt väga sügav. Vastsündinule on Tots Botsil eraldi Teenyfit AIO (pisikestele, kes on 2,3-6,4 kg rasked).
Imavuseks on pikk volditav kahekordsest riidest - ühel pool bambuse ja teisel pool mikrokiud - sisu. Seda saab vastavalt lapse soole (vaata videost!) voltida ning siis taskusse toppida. Sisu taskusse toppimine on suht tüütu ja mina kasutasin seda lihtsalt mähkme peal, kuni avastasin, et tegu on mikrokiuga. Meil löövet ei tekitanud aga kindlasti ei soovita ma mikrokiudu vastu lapse nahka panna.
Pesemise jaoks ei pea sisu taskust välja võtma, pesumasin raputab selle ise välja. Krõpsude kaitseks on pesukrõpsud. Mulle meeldivad sellised pesukrõpsud rohkem, mis on kohe kareda osa kõrval, sest siis pole krõps lapse naha vastas (nagu näiteks BumGeniusel).Kuna sisu koosneb kahest kihist ja on volditav, siis see kuivab kiiremini ja seda on võimalik põhjalikumalt puhtaks saada kui mõnda teist AIO't.
Easyfit on üpriski õhuke mähe ja seepärast sobib kitsamate pükste alla. Kuna imavus on suur, siis sobib mähe ka kodust välja minekuks. Jala- ja seljasoonik on mõnusalt pehme. Mu pojale igatahes vorpe ei jätnud.
Minule Tots Bots Easyfit AIO meeldib :) Istub kenasti jalas, imav kuid samas õhuke. Kui selle mähkme sain, oli poiss juba peaagu mähkmevaba ja seepärast sain seda vähe kasutada aga nii palju kui kasutasin, jäin rahule. Soovitan proovida!


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mulle täiega meeldivad! hmm..ma alles nüüd tulin selle peale, et pealmine on mikrokiust.. krt :D hakkasin siis sisse toppima nüüd.

Jaana

agnes ütles ...

Aga miks selles teises otsas on trukid- kui selle topid sisse?