laupäev, 14. jaanuar 2012

Mio Solo

Bambino Mio tooted pole kunagi olnud mu lemmikud aga siiski ma mõistan nende edu saladust. Prefoldid on paksud ja imavad, lisaks müüdakse neid kahes suuruses. Mähkmekate on pehme, väga hästi vettpidav ja tõesti vastupidavate krõpsudega. Ja hind on Bambino Mio toodetel ka normaalne. Õnneks ei kavatsegi nad turult ära kaduda, arvestades AIO'de ja taskumähkmete pealetungi, vaid tegutsevad  ja arenevad edasi. Selle tulemusena lasti müüki MioSolo - Bambino Mio kõik-ühes mähe ja veel ühes suuruses :D Super!


Nagu pildilt näha siis MioSolol on kõik olemas, mida OS AIO'lt oodatakse - pesukrõpsud, kuivahoidev sisemine kiht, 3 rida trukke mähkmekõrguse muutmiseks, volditav imav osa kuivamise kiirendamiseks jne. Müüakse neid 6 pastelses toonis. Kiitvat arvustust, küll ingl k, saab lugeda Fill-Your-Pantsi mähkmegurudelt.

Tahaksid proovida? Mul küll hakkasid näpud sügelema :D
FYP korraldab Tushie Tuesday Giveaway'sid ja seekord saab võita tervelt 6 MioSolo AIO't. Küsisin järgi ja saadavad üle terve Euroopa. Soovin kõigile loosiõnne!
Osaleda saad siin! (kuni 23. jaanuarini)

NB! Arvustuses mainitud MioBoosti olen Eestis ka müügil näinud. See on neljakandiline lisaimu mähe (booster).Tehtud väga palju imavast kangast (mikrokiud?) ja kuivahoidva kihiga.

EDIT! MioSolo AIO't on võimalik osta ka BeebiCenter'i e-poest, hind € 19.90 Tartu BeebiCentri poes on ka need olemas :)

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sai soetatud üks Mio Solo. Materjalid on mõnusalt pehmed. Pealismaterjal on hästi veniv (võrdluseks on kõrval BumGenius 4.0, TotsBots Easyfit ja Blueberry Delux) ja jalakummid on pikemad kui teistel nimetatutel. Meie (mina ja mu aastane poiss 12kg ja 77cm) oleme selle mähkmega rahul :)

Anonüümne ütles ...

Ja leidus juba ka ebameeldib pool :( Nimelt hõõruvad krõpsu (pehmema poole) otsad poisil naha katki. Proovisin sättida nii ja naa aga ei miskit. Kuidagi ei õnnestunud neid krõpsu otsi nahast eemale sättida. Tuleb ikkagi jätta mähe seisma ja proovida mõne aja pärast uuesti.

Katariina ütles ...

Oeh, kurb kuulda! Fill-Your-Pantsi gurud väga kiitsid neid. Mul kahju, et hetkel neid katsetada ei saa...

Pildi järgi vaatan, et riide äär on pehmest krõpsust üle - kas see ei hoia krõpsu nahast eemal?

Anonüümne ütles ...

Ehk pidas esimene kommenteerija silmas neid pesemisajaks kasutatavaid krõpsukinnitusi mähkme siseküljel?
Ma ise olen oma plika mähkmekatetest sama kartnud, kuid seni on õnneks läinud :)

Anonüümne ütles ...

Just see krõps, mille külge mähet jalga pannes krõps kinnitatakse teeb muret :( Pesukrõps ei häiri. Riie on tõesti üle krõpsu ääre aga võimalik, et see mõnus pehme materjal nihkub ringi sahmerdades paigast, sest jalga pannes sätin hoolega aga ära võttes on punane vorp ja nahk marraskil. Kui kellelgi soovi, siis võin mähkme testimiseks anda.