teisipäev, 2. august 2016

Pildipostitus: CloseParent Pop-In vastsündinule

Et postitusi blogisse tihemini lisanduks siis teen alguse pildipostituse-seeriaga. Vähe juttu aga palju infot. Ehk siis selline väga napisõnaline rohkete piltidega arvustus.

Mähe: Close Parent Pop-In
Suurus: NB / vastsündinule / 2-5,5 kg
Tüüp: AI2 / kõik kahes mähe
Müügikoht: vastsündinu omasid Eestis ei müüda aga suuremaid müüb mähkmed.eu


Kate on PUL-kangast, lamineeritud on polüestrit. Lubatud kuni 60-kraadine pesu, mitte kuivatada kuivatis. Korralikud tugevad ja vastupidavad krõpskinnitused, üks pikk pesukrõps seljasooniku all.


Sisu on mitmekihiline kuid siiski õhuke. Päevaseks kasutamiseks imab piisavalt. Kollane on froteelaadne sojakiust kangas (loe selle loodussõbralikkusest siit), teisel poolt kuivahoidev seemisriie (suede cloth), 100% polüester. Lubatud kuni 60-kraadine pesu ja madalal kuumusel kuivatamine.


Sisu kinnitub trukiga katte eespool asuva vastuse külge. Väga mugav kinnitamine ja kuna riidekiht käib truki peale, siis ei vajuta tita nahale rante.


Sisu tuleb veidi sättida kuid mahub kenasti katte sisse. Ei jää kuskilt pompu / kortsu. Sisu katab katte nii hästi, et ainult pissise sisu saab teise vastu vahetada.


Mähe jalas veidi üle 5 kg poisil. Lõige väga hea, istub hästi jalas. Mähe jääb nabaköndi alla. Suurus vastab tootja poolt välja toodud kilogrammidele.


Mähe on õhuke - ei tekita mesimummupeput ega jää häirima riiete all.

Kommentaare ei ole: