reede, 8. aprill 2011

Easy Peasy

Ostsin osta'st 5 Easy Peasy Paddy T  mähet. Tegu on T-kujuliste sisemähkmetega, millel on lisaimu lisamiseks ka tasku. Sisemine kiht on puuvillasest froteest, välimine fliisist (100% polüester). 2 on nr.3 suuruses, mis on poisile täiesti parajad, teised 3 on nr.4 ja need on veidi suured.
Lootsin, et neid saab ühe pissi korral kasutada mähkmekatteta kuid tegelikult lasevad sirinal läbi. Kui panna taskusse imavam sisemähe siis on see mõeldav kuid pealmised riided saavad ka natukene märjaks. Olen poissi nendega toas magama pannud - taskusse sisemähe, snappyga kinni ja peale alus/mähkmepüksid. Püksid panen selleks, et snappy kogemata lahti ei tuleks.
Mulle väga meeldivad nende mähkmete kuju ja nad näevad lapsel jalas snappyga nii armsad välja. Aga kahjuks ei sobi need üldse kõhulahtisuse puhul. Ja kuna see poissi just praegu piinab siis olen tihti pidanud koos mähkmega ka riideid või küljealust vahetama. Kui mähkmekate peale panna siis aitab see kaka mähkme sees hoida kuid soonik saab ikkagi mustaks.

Kommentaare ei ole: