esmaspäev, 26. märts 2012

Eelregistreerimisest

Eelregistreerimine üritusele Great Cloth Diaper Change Estonia ei ole kohustuslik ja Guinnessi Rekordi katses saavad osaleda ka need, kes pole eelregistreerimist läbi teinud. Enne mähkimisalale laskmist peab iga osaleja registreerimislehe nagunii täitma. Miks on see siis vajalik? Eelkõige on eelregistreerimine vajalik, et osalejad põhjalikult reegleid loeksid. Näiteks ankeedis lapse pikkust märkides, ei saa vastata, et laps on pikem kui 99 cm. Kui see lõik reegleid lugedes jäi arusaamatuks siis ankeeti täites peaks küll nõue selge olema.
Teiseks on see vajalik, et ma oskaks arvestada, kui palju ja kas üldse rahvast kohale tuleb. Juhul kui eelregistreerijaid on väga palju siis peab hakkama põrandapinna mahutavust täpselt arvutama või lausa muud lahendust otsima jne.
Põhimõtteliselt on reeglite järgi lubatud kasutada enda või kellegi teise (kodus) õmmeldud mähet, kui valmistaja, seda internetist müüb. Aga kuna sellel tavaliselt ei ole mingit logo/märki küljes siis ei ole võimalik kindlaks teha, millise mähkmega on tegu ja me ei saa seda aksepteerida. Palun kasutada mähet, millel on tootja nimi peal.
NB! Ettevõtete toodetega võivad KÕIK tasuta tutvuma tulla. Selle jaoks ei ole vaja end registreerida. Eelregistreerimine käib ainult nende kohta, kes osalevad Guinnessi Rekordi katses.
NB vol. 1! Ankeedis on küsimus kasutatava mähkme kohta. Jällegi kord on see lihtsalt selleks, et poemähkme nõue oleks kõigile selge. Näiteks kui keegi paneb ankeeti, et kasutab iseõmmeldud marlit siis saan talle kohe maili saata ja reeglit üle seletada. See aga ei tähenda, et kindlasti PEAB kirjapandud mähet katses kasutama. Kui mähe on must või märg, siis võta kaasa lihtsalt mõni muu müüdav mähe.


Tegin ühe (eel)plakati ürituse jaoks. Olen kõigile väga tänulik, kes seda oma blogis (või mujal) jagavad, koos aktiivse lingiga mu blogile :) Ametliku plakati koos ajakavaga loodan nädala lõpuks valmis saada. Aitäh ette!

Kommentaare ei ole: