teisipäev, 13. märts 2012

Popolini potitreeningupüksid

Olen nüüdseks kasutanud mitmeid erinevaid potitreeningupükse - Imse Vimse, Hipsikud, Bambino Mio ja kahed hiinakad. Hipsikute arvustuse leiab SIIT aga teiste kohta üritan lähiajal kirjutada. Mainin kohe ära, et kõigiga on meil ette tulnud päris palju lekkeid. Alustan Popolini potitreeningupükstest, kuna need on mul kõige kauem olnud.
Popolini potitreeningupüksid (ingl. k trainers) on eelpool mainitutest ainuke, millel on kogu pükste ulatuses vettpidav kiht ja mitmekordne imav kiht. Sellegi poolest ei ole imavus just kiita, pigem ajab asja ära. Mu pojale jäävad need jalas hästi puhevile ja seepärast jääb teiste riiete all pepu sama suur kui mõne mähkmega. See eest soonik on aga kenasti ümber jalgade. Pontsumate kintsudega lapsele võivad jätta rante. Üldiselt olen Popolini potitreeningupükstega rahul aga lõige võiks olla rohkem ümber.
Paljudel potitreeninguükstel on märge juures, et ei soovitata kasutada une ajaks. Mina ka ei soovita! Põhjus on väga lihtne - potitreeningupükstel on enamasti imav kiht ja vettpidav kiht ainult jalge vahel ning kahelt poolt kaarjalt üles, st mitte kogu pükste ulatuses. Magades on laps aga selili või külili ja seega voolab pissi mööda mähet laiali. Lapse ärkvel oleku ajal, kui ta istub või kõnnib, on kõikide potitreeningupükste imavus parem. Meeles tuleb pidada, et need ei ole mähkmete asendajad vaid lapse potile harjutamise ajal suuremate loikude vältimiseks mõeldud püksid.

Popolini potitreeningupükse saab osta Loodusperest, hind € 14,88

Autumn kirjutas just oma blogis paljudest potitreeningupükstest. Enamust neist meil ei müüda aga põnev lugeda - Ultimate Guide to Cloth Diapers Osa I, Osa II ja Osa III.

Kommentaare ei ole: