pühapäev, 13. oktoober 2013

Võlg no.1

Eelmise aasta alguses kirjutasin auhinnagalast, kus valiti parimaid riidest mähkmete kategooriates. Selle aasta alguses toimus see üritus ka, seepärast nimetan ka käesolevat postitust "võlaks".
Endiselt oli eestvedajaks Padded Tush Stats. Mina ei hääletanud. 


Allikas: http://paddedtushstats.com/

2012. aasta tulemused (kategooriale vajutamine avab Padded Tushi lehel koha, kus näed videot nominantidest ja võitja kommentaari):
  • Aasta prefold: Green Mountain Diapers
  • Aasta AI2: GroVia
  • Aasta AIO: Swaddlebees SImplex 2.0 (kindlas suuruses)
  • Aasta mähkmete hoiustamise kott: Planet Wise mähkmete ämbri sisekott (hmmm, tõlge on veidi konarlik - pean mõtlema, kuidas see paremini kõlaks)
Olen kõigi võitjate kohta palju häid arvustusi lugenud. Küllap väärisid võitu :)

4 kommentaari:

Meelike ütles ...

Jeerum! Hakkasin amazon.fr-st kaema, kas võitjaid seal ka pakutakse. Lõin Thirsties sisse. 2 kanepist sisu 53 euri, duo wrap mähkmekate 56 euri ja duo wrap snap 103 euri. Luks värk ikka. Vist ei hakka tellima. Sugulased peaks siis ostma ja ära tooma, sellise asja peale viivad nad mu küll hullumajja.

Katariina ütles ...

Kuna ma hindu pole vaadanud siis mõtlesin ka uurida ja poodides on Thirstiese tooted küll täiesti normaalsete (riidest mähkemte kohta) hindadega. Näiteks:
Duo Wrap € 16.99 http://www.babysnatur.de/jtlshop/index.php?a=9411 ja siin üldsegi € 13.90 http://www.maman-naturelle.com/culotte-protection-thirsties-pressions-p-1574.html
Kanepist sisu € 9.50 http://www.babysnatur.de/jtlshop/index.php?a=1478

Meelike ütles ...

Jaa, tegelikult küll on nii jah. Lihtsalt esimese asjana kiikasin amazoni ja ebaysse. Usas on nad muidugi vabsee soodsad. Kusjuures tahtsin tänada selle postituse eest ka, sest tekkis võimalus lahke sugulase abiga usast mähkmeid osta ja nüüd ootan kannatamatult, kuna need juba kätte saan.

Katariina ütles ...

Oh, tore kuulda :) Loodetavasti vastavad mähkmed ootustele!