neljapäev, 17. oktoober 2013

Võlg no.2

Teine võlg on kevadest. Võibolla mõni blogi tähelepanelikum lugeja märkas või otsis ise infot aga see on loomulikult selle aasta aprillis toimunud Great Cloth Diaper Change. Eelmise aasta numbreid näeb SIIT ja Eestis toimunud ürituse kohta saab lugeda SIIT.

Allikas: http://greatclothdiaperchange.com/

Üheks olulisemaks erinevuseks oli sel aastal ürituse toimumise aeg. Varasematel aastatel (nüüdseks toimunud 3 korda) toimus ühel kindlal ajal - aluseks võeti USA California kell. Näiteks meie üritus toimus õhtul kell 7 (Austraalias keset ööd). Sel aastal toimus kohaliku aja järgi, ehk siis igal pool toimus üritus kell 11. Selle aasta statistika:
  • Kokku kvalifitseerus 8301 osaleja paari/mähet.
  • Mitteametlikult osales 10 029.
  • Toimus 182 kvalifitseerunud üritust riikides nagu Austraalia, Belgia, Kanada, Šveits, Tšiili, Saksamaa, Hispaania, Soome, Suurbritannia, Iirimaa, Island, Itaalia, Malaisia, Holland ja USA.
  • 84 üritust ei kvalifitseerunud, nende hulgas Mehhikos, Brasiilias, Koreas ja Filipiinidel toimunud üritused.
Ehk siis purustati eelmise aasta rekord :) Hilinenud õnnitlused osalejatele ja korraldajatele (F)

Mina sel aastal üritust ei korraldanud, puhtalt isiklikel põhjustel. Tahtsin väga korraldada (eelmisel aastal oli meil nii lõbus!) ja pidasin plaani ning otsisin kaaskorraldajaid aga jah... Lihtsalt polnud aega ega jõudu sellega sel hetkel tegeleda. Ma midagi ei luba aga järgmisel aastal võiks ju ikka kokku saada, eks ju? :)

2014. a Great Cloth Diaper Change toimub 26. aprillil kell 11 kohaliku aja järgi.

Kommentaare ei ole: