esmaspäev, 8. august 2011

Aitäh, Pirjo!

Tänu Pirjole, kes oma kohalikus kaltsukas silmad lahti hoidis, sain 6 AIO võrra rikkamaks :) Kahjuks pole mähkmetel ühtki silti küljes, seega pole aimugi millega täpsemalt tegu on.
Lõikelt on AIO'd väga sarnased Kushiestele. Ise arvan, et äkki ongi tegu vanemate Kushiestega aga kes teab. Tundub, et mähkmed on tehtud puuvillasest kangast. Vahel on vettpidav kiht, mis on veidi kange ja krabisev. Praegu on mähkmed õige pisut suured mu pojale - ei taha ilusti jalgade ümbert hoida. Aga võibolla on ka asi selles, et neil ei ole korralikku jalasoonikut. Seepärast ei hoia ka vedelat kakat kinni.
AIO'del on sisseõmmeldud klapp. Iga mähkmega oli lisaks veel kaasas vormiõmmeldud sisemähe, mis ilusti selle klapi sisse mahub. Isegi ilma sisemähkmeta on mähkmed rahuldavalt imavad, koos sellega aga toimivad eriti hästi. Sisemähe ise on väga mõnusalt õhuke ja imav - seepärast kasutan neid tihti teiste mähkmete sees ka.
Kuna vettpidav kiht on peidetud ja sildid puuduvad siis ma ei tea, mida on vettpidava kihina kasutatud. See ei tundu olevat väga hingav ja kangem on võrreldes teiste mähkmetega. Lisaks kuivavad mähkmed veidi kauem kui teised. Kuid töötavad hästi ja olen nendega täitsa rahul.
Kiidan väga AIO'de sisemist materjali. Kuigi pealmine on kulunu ja kohati topiline ning äärtest on märgata kasutamisjälgi, siis sisemine kiht on kõigil täiesti valge.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hahaha, Katrin! :D Nendest ma rääkisingi sulle, et ei tea mis mähkmetega on tegemist, kuid materjali peal on kirjutatud kushies :P mul on isegi mustrid smasugused! :D ainult, et mul on neid rohkem hetkel :P Sel juhul on tegemist tõepoolest Kushieste vanema versiooniga, kui neid nii palju leidub. Varem mõtlesin, et äkki kellegi ise õmmeldud. Pissit imavad jube hästi! Isegi pikemate lõunauinakute puhul (öösel pole katsetanud). Aga kakaga tuleb kiiresti reageerida, jah :P Mul on juhtunud nii mõndagi kui pole kohe märganud :D

Jaana

karina ütles ...

Mul ka samu mähkmeid olnud isegi vist 20 tk, kui õigesti mäletan!Ja ka mustrid olid samad :) On jah Kushies. Mina sain need 8 a tagasi Norrast tuttavatelt ja kasutasin, kuid järgmise lapse ajal andsin ära - ei olnud minust siis AIOde kasutajat-kuivatajat, jäin truuks villaheidele ja marlile :)
Karina

Kadi ütles ...

on jah kushies (vanemad mähkmed on kooshies nime all). see, et need jalgade ümbert hästi kinni ei pea, pidavat tuntud viga olema. lugesin rootsi foorumeid, kuna ka ise mõned sellised mähkmed kasutatuna ostsin. paljud kurtsid selle üle, et kummid venivad välja ja enamasti üle ühe lapse ei pidavat selle firma kaup vastu pidama. istuvad kõigest hoolimata lapse jalas väga hästi ja lisaimuga peab pissi väga hästi kinni. kaka kohta ei oska öelda, sest kasutan enamasti imsevimsesid, kooshiseid ainult päevaune ajal.

Katariina ütles ...

Ei imesta, et neil kumm ära väsib. See vettpidav kiht on ikka väga kange. Harutasin just enda Kushiesed lahti ja avastasin, et elastikuks pole mitte kummipael, mida poest saab osta, vaid selline kummine riba. Lagunes tükkideks kui hakkasin seda ära võtma.
Kui aega saan siis varsti panen kõigile uued jalakummid. Ning loomulikult blogin ka sellest :)