neljapäev, 17. november 2011

Riidest mähkmed Walmartis

Ameerika mandril on riidest mähkmed jõudnud ühte suurde poeketti, Walmarti lettidele. Mina pooldan igati pestavate mähkmete müümist "tavapoodides", sest ökopoodides käib ainult kindel seltskond (kindlate tarbimisharjumustega kliendid). Väide, et riidest mähkmed vajavad rohkem juhendamist on minu arust iganenud. Tänapäeval on info kättesaamine nii lihtne, et igaüks kes veidigi internetti kasutada oskab leiab selle üles. Hoopis pabermähkmete juures peaksid seisma teavitustööd tegevad inimesed, et neid kurjasti ei kasutataks...
Mabu Baby Eco Diaper System on ideelt sarnane gDiapersile. Nendest kirjutasin lähemalt märtsis. Mabu Naturals International kasutab mähkmete valmistamiseks uuenduslikke kangaid. Nende imavad riidest sisude pealmine kiht on EcoWix (kuiva hoidev) kangas, mis on segu ümbertöödeldud plastpudelitest valmistatud polüestrist, lisatud bambuse valget puusüsi (ingl k charcoal). Ühekordsed sisud on hüpoallergilised, kloori- ja aroomivabad aga sisaldavad SAPi. Mähkmekatted on tehtud ümbertöödeldud polüestrist, mida on polüuretaaniga lamineeritud.
Väga palju kasutajate arvamusi mul nende mähkmete kohta ei õnnestunud leida. Mõned kiidavad, mõned laidavad. Välimuselt on päris vahvad ja volditav sisu on ka hea. Siis kuivab kiiremini.
Linke:
http://www.diaperswappers.com/forum/showthread.php?t=1306706
http://mabubaby.com/watch-our-videos/testimonials
http://www.businesswire.com/news/vancouversun/20111115006779/en/Mabu-Baby-Eco-Diaper-System-Wins-Fans-Quickly

Kommentaare ei ole: